Werken bij Wazaa

Wazaa is een platform dat zelfstandigen en Belgische bedrijven helpt bij hun economische ontwikkeling via digitale marketing. Ons doel is de economische groei van bedrijven te bevorderen door hun aanwezigheid en zichtbaarheid op het internet te optimaliseren.

Waarom werken bij Wazaa?

 

Wij creëren elke dag professionele websites en helpen Belgische freelancers en KMO's om hun digitale marketingstrategie te implementeren zodat ze een maximaal aantal klanten kunnen bereiken.

 

Wij zijn een Belgisch platform actief in digitale marketing voor KMO's en zelfstandigen. Ons team werkt in een dynamische omgeving om kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook vrije beroepen, handelaars en zelfstandigen te ondersteunen. Klaar voor de uitdaging ?

Telework

Wat is onze strategische ambitie ?

Onze strategische ambitie is het bevorderen van economische groei door de positionering en zichtbaarheid van Belgische bedrijven en zelfstandigen op het web te optimaliseren.

De 4 waarden van Wazaa

Motivate

Betrokken

Wij streven naar professionele uitmuntendheid. Wij tonen inzet, toewijding en doorzettingsvermogen.

 

Shaking hands

Vertrouwen

Wij hechten veel belang aan de vertrouwensrelatie die zich tussen ons en onze klant ontwikkelt om hem zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Startup

Ambitieuze

Onze ambitie is om de beste websites en digitale strategieën te ontwerpen voor Belgische bedrijven en professionals.

 

Motivation

Gepassioneerd

Wij zijn gepassioneerd door digitale marketing voor professionals en KMO's. Ons doel is hen door de digitale wereld te loodsen.

Stuur ons uw CV en contactgegevens zodat wij u kunnen toevoegen aan onze recruitment database.


Zodra zich een gelegenheid voordoet, nemen wij contact met u op om zo snel mogelijk een gesprek te regelen.

Bestand png, jpg, jpeg, pdf
Anti-spam code